Stokerfyr

Brug af stokerfyr kan være økonomisk fordelagtigt for dig som boligejer, da du har mulighed for at spare rigtig mange penge på din varmeregning.

Brug af stokerfyr kan være økonomisk fordelagtigt for dig som boligejer

Da du har mulighed for at spare rigtig mange penge på din varmeregning.

Der er i forbindelse med dit køb af et nyt og energivenligt fyr mulighed for, at du kan få tilskud til dit køb, hvilket for alvor er med til at gøre det til en god investering at købe sig et nyt stokerfyr. Hos Poulstrup VVS kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige fyr til netop din bolig.

Spar penge på varmeregningen ved brug af stokerfyr Når du vælger at anvende et stokerfyr, vil du kunne spare rigtig mange penge på dine udgifter til varme, og det gør, at fyret for dig som boligejer på længere sigt kan blive en rigtig god investering.

God økonomisk stabilitet ved brug af stokerfyr

Benytter du dig i dag af et fyr med olie eller gas, så er du formentlig klar over, at priserne på gas og olie sagtens kan svinge rigtig meget. Når du anvender et stokerfyr med træpiller, kan du være stensikker på, at du har en varmekilde, som er væsentligt mere økonomisk stabil, og du kan som førnævnt også regne med, at det vil være væsentligt billigere for dig at anvende netop denne løsning.

Salg og servicering

Uanset om du ønsker at få en hjælpende hånd med servicering af dit nuværende fyr, eller du ønsker at få hjælp fra kyndige og erfarne fagfolk i forbindelse med dit valg af nyt stokerfyr til din bolig, kan du altid være stensikker på, at der vil være rigtig god hjælp at hente hos Poulstrup VVS.

Vi yder naturligvis gerne hjælp til at finde dig den helt rigtige type af fyr og kan udføre servicering af en lang række forskellige typer af fyr.

Ønsker du en hjælpende hånd med montering eller servicering af et fyr i Hjørring, Brønderslev, Løkken, Hjallerup eller omegn, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 98 98 80 09.

Skriv til os