Nybygning

Står du overfor et nybyggeri, og ønsker du at få en hjælpende hånd med dit projekt, er vi hos Poulstrup VVS klar til at give en hjælpende hånd med arbejdet.

Står du overfor et nybyggeri?

Står du overfor et nybyggeri, og ønsker du at få en hjælpende hånd med dit projekt, er vi hos Poulstrup VVS klar til at give en hjælpende hånd med arbejdet.

Vi løser en bred skare af arbejdsopgaver i en stor del af Nordjylland – lige fra Aalborg til Skagen.

Indenfor nybygninger har vi i tidens løb varetaget et hav af opgaver – blandt andet har vi hjulpet en lang række folk med ventilation samt en række andre arbejdsopgaver.

Mange års erfaring indenfor nybyggerier

Vi har igennem de sidste mange år varetaget en lang række forskellige arbejdsopgaver indenfor nybygning og er blandt andet gerne behjælpelig med at varetage både store som små opgaver.

Vi har erfaring i alt lige fra ventilation til VVS- og blikarbejde og har gennem tiden løst en bred skare af opgaver både for private, virksomheder, foreninger og institutioner. Med andre ord er vi de rette at tage fat på både ved store som små opgaver. Vi er desuden også gerne behjælpelige med at yde rådgivning, når dit nybyggeri skal laves, så du er sikret det bedste resultat.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Såfremt du skal have en hjælpende hånd med en nybygning, og du ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 98 98 80 09 til en dialog om mulighederne. Vi ser frem til at høre fra dig og til at give dig en hånd med opførelsen af din nybygning.

Skriv til os