Naturgas

Ud fra et økonomisk perspektiv kan brug af naturgas være en kæmpe gevinst. En tommelfingerregel er, at der som udgangspunkt kan spares minimum 25% på varmeregningen – og ofte mere.

Anvender du i dag et ældre oliefyr kan du regne med 30 – 40% besparelse på din varmeregning, og hvis du i dag anvender elvarme, kan du i mange tilfælde spare helt op imod 50%.

En investering i et naturgasanlæg kan derfor med andre ord være meget fornuftigt, da der kan spares mange tusinde kroner på varmeregningen hvert år.

Salg og servicering af naturgas

Hos Poulstrup VVS arbejder vi både med salg og servicering af anlæg til naturgas, og du kan altid være stensikker på, at du vil få hjælp fra kyndige og erfarne fagfolk, når du lader os om arbejdet. Vi har mange års erfaring indenfor naturgas og er uden tvivl det helt rigtige kort at have på hånden uanset, om du ønsker at få installeret et nyt naturgasanlæg, eller du ønsker at få serviceret dit nuværende anlæg.

Ring i dag og hør mere

Hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for at anvende naturgas som varmekilde i din bolig, er du altid meget velkommen til at ringe os op på telefon 98 98 80 09 til en uforpligtende dialog om de mange fordele, der er ved at anvende naturgas.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med servicering eller installation af dit nye anlæg.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave, er du selvfølgelig meget velkommen til at give os et kald på 98 98 80 09.

Poulstrup VVS

Nedre Byvej 19
9760 Vrå

CVR nr.: 32896057