Luft / vand varmepumpe

Vi har i løbet af de sidste mange år hjulpet rigtig mange danske boligejere med en bred skare af forskellige arbejdsopgaver indenfor VVS-faget.

Vi har hjulpet et hav af boligejere med installation af varmepumpe i Nordjylland

Med mange års erfaring i faget er vi det helt rigtige kort at have på hånden, hvis du ønsker at få lavet en installation af en ny varmepumpe i din bolig. Vi dækker hele Nordjylland, og vi kan også køre længere, så kontakt os endelig for at høre mere.

Varmepumper er en god investering

At købe sig til varmepumper kan uden tvivl være en rigtig god investering for dig som boligejer. Ønsker du at erhverve dig en ny varmepumpe, kan vi hos Poulstrup VVS hjælpe dig med at finde den helt rette type af pumpe, som vil passe til netop din bolig.

Professionel rådgivning omkring valg af varmepumpe

Hos Poulstrup VVS yder vi naturligvis gerne professionel rådgivning omkring valg af luft til vand eller luft til luft, så du kan være stensikker på, at du vil få lavet dig den helt rigtige løsning i forbindelse med dit køb af ny varmepumpe.

Vil du gerne vide mere omkring mulighederne for at få en hjælpende hånd med installation af en varmepumpe, er du altid meget velkommen til at ringe os op på telefon +45 98 98 80 09 eller benyt kontaktformularen her på siden.

Skriv til os